НОВОСТИ - RECRO.EU

НОВОСТИ RECRO

ADDINOL ATF Recro Blue

12.01.2022

Menestyksekäs yhteistyömme Saksassa toimivan öljy- ja voiteluainevalmistajan ADDINOL Lube Oil GmbH kanssa jatkuu: Recron toimeksiannosta on kehitetty korkean suorituskyvyn takaava uuden sukupolven öljy automaattisille voimansiirtolaitteille.

Uusi tuote ADDINOL ATF Recro Blue soveltuu erityisesti uuden sukupolven voimansiirtojärjestelmille. Tämä uusi tuote on jatkoa yritystemme menestyksekkäälle yhteistyölle, joka alkoi Recro Green-öljyn kehittämisellä.  

Recro Green on onnistuneesti todistanut tehonsa käytössä, kuitenkin uusi kehitetty tuote Recro Blue pystyy korvaamaan sen täysin. Tämän öljyn pohjana on erityisesti valikoituja synteettispohjaisia öljyjä nykyteknologisin lisäainein ja se vastaa kaikkia kansainvälisissä luokituksissa määriteltyjä ja alkuperäislaitteiden (OEM) valmistajien vaatimuksia.

Käytön etuja:

Paremmat kitkaominaisuudet ja erinomainen suorituskyky.

Merkittävä polttoaineen säästö vähennetyn viskositeetin ansiosta.

Optimaalinen voimansiirto-osien suojaus kulumista ja korroosiota vastaan.

Luotettava voitelu ja parhaat kylmäkäynnistysominaisuudet kovallakin pakkasella.

Käyttö:

Henkilöautojen automaattivaihteistoissa 9-vaihteisiin saakka.

Uudenaikaisissa ZF-automaattivaihteistoissa 6-, 8- ja 9-vaihteisissa USA:n, Aasian ja Euroopan ajoneuvoissa.

Tuote vastaa ja ylittää alkuperäislaitteistovalmistajien varustevaatimukset kaikessa laajuudessaan alkaen Allisonista BMW:hen ja Opelista Mercedes Benziin tai Volvoon saakka.

Lisätietoja teknisistä parametreistä ja luokitteluista pyydämme katsomaan tuotteiden teknisten tietojen selostesivuilta.